Van Roberts
Aannemer-Bouw-Renovatie-Onderhoud-Schilderwerken-Timmerwerken-Interieur-Exterieur


Welkom bij Van Roberts

Met 30 jaar ervaring bieden wij een compleet aanbod in bouw, renovatie, luxe steigers/terrassen, zwembaden, houtwerken, schilderwerken en natuurlijk onderhoud. Ons werk is van kwaliteit en geven daar ook garantie op. Als u aan een verbouwing, renovatie of aanbouw denkt neem dan gerust contact met ons op om te praten over alle mogelijkheden. Wij werken met een team van vaste vakmensen met passie voor het werk en adviseren u graag om al uw wensen te laten uitkomen.

Gesprek op locatie en een eerste prijsindicatie is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 
Nieuwe privacy wetgeving 2018
Vanaf 25 mei treedt de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking.
Belangrijke informatie

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel om facturen te maken. We slaan geen informatie van onze klanten digitaal op.
We delen geen persoonlijke gegevens met externe partijen die nodig zijn om onze diensten te kunnen verlenen, of wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn. Indien vereist vragen wij u om uw toestemming. U mag natuurlijk altijd vragen wat wij van u weten en mogelijke incorrecte persoonlijke gegevens laten corrigeren. Voor een overzicht van al uw rechten, verwijzen wij u naar het privacybeleid .  
Als u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons privacybeleid of andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met  info@vanroberts.nl. 
U ontvangt dit bericht namens Van Roberts. 
Bedankt voor uw vertrouwen. 
VAN ROBERTS 


terug naar boven